امروزه شاهد پیشرفت صنعت پارچه و پارچه سازی هستیم، به نحوی که دیگر کاربرد آنها به پوشاک محدود نیست و دارای کاربریهای بسیار گستردهای هستند.
یکی از کاربردهای جذاب و جالب را میتوان پارچههای سازه کششی دانست که با استفاده از مرغوب و با کیفیت ترین پارچهها تولید و ساخته میشوند.
پارچه سازه کششی چیست؟
استفادهی اصلی این نوع از پارچه برای انواع سایبانهای مختلف میباشد، سایبانهایی که نیازمند پارچههای ضخیم و مستحکم برای سقف خود هستند و با هدف ایجاد سایه گسترده و ایجاد فضاهایی زیبا و چشم نواز از این پارچه در ساخت آنها استفاده میشود.
همانطور که گفتیم استفاده از این پارچه در مقیاسهای بزرگ میباشد، در حدی که در بعضی از مواقع اندازه مقومت این پارچه در حد 6 تن میباشد که نشان دهندهی کیفیت، استحکام و طراحی فوقالعاده آن است.
با وجود چنین مقاومتی، ضربهپذیری آن بسیار بهینه خواهد بود و از استحکام آن اطمینان بالا وجود دارد، این نوع از پارچهها در برابر انواع اتفاقات مستحکم و عایق هستند و شاهد مقاومت بالا در برابر نور و آتش نیز هستیم که میتواند هرچه بیشتر به کاربرد و استفادهی آن بیافزاید.
انواع مختلف سازه کششی
انواع مختلفی از این نوع پارچه وجود دارد که اگر تولیدکنندگان سازه کششی و دوزندگان سازه کششی، بتوانند در انتخاب آن هوشمندانه و دقیقی عمل کنند و پارچه مناسب بر اساس نیاز خود انتخاب کنند.
میتوانند در خرید سازه کششی و برپایی چادر سازه های کششی، تجربهای دلچسب و ماندگار برای مشتریان سازه کششی و همچنین فروشندگان ایجاد کنند.
ویژگی های سازه های کششی پارچه ای
- مقاومت بسیار عالی در شرایط آب و هوای مختلف نظیر باران و آفتاب شدید.
- سبکی سازههای پارچهای و امکان اجرای سریع سازه کششی باعث شده پارچه سازه کششی گزینهای مناسب برای سایبان فضای باز به شمار بیاید.
- ساخت اشکال پیچیده و خمیده به راحتی انجام میشود، چرا که الیاف و موادی که در ساخت این سازه استفاده شدهاند بسیار انعطاف پذیرند.
- کیفیت همراه با مقرون به صرف بودن ساخت سازه، چرا که با بکارگیری مواد با کیفیت و البته با اندک هزینه میتوان به اهداف رسید و طراحی مناسبی ایجاد نمود.
- معماری کششی برای سیستم های آمفی تئاتر، سیستمهای سقف بام و سازه های چادری استفاده میشود و بدین شکل، بافت و یک عنصر منحصربفرد زیبا را ایجاد میکند.
بدون دیدگاه